Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 23-Dec-2009 01:46
YATI AYAM PERCIK, KOTA BHARU
The Best Ayam Percik in the City

Sapa2 nak makan ayam percik sedap sila la ke sini. Jalan Long Yunus. Dari Hotel New Pacific ikut jalan Pengkalan Chepa (ke airport), jumpa trafic light pertama terus masuk kanan. Pastu tengok-tengok la ke kiri. Kalau dah sampai depan balai bomba maka kena patah balik. Dah terlajak.




Bini aku tak sabar nak rasa ayam percik.


Dapat penarafan A drpd MPKB




Menu utama


Timbunan ayam percik yang akan habis bila sampai masanya.


Pelbagai jenis lauk sampingan. Macam2 ada.


Kat dalam ni semua hijau. Tandas pun hijau. Dah negeri hijau...


Ayam percik yang sedap. Nasib baik tak hijau.


Gulai kawah yang tak sedap. Daging beku, berhampas. Nasihat aku, kalau korang makan kat sini tak payah la order gulai kawah yang tak sedap ni. Buang duit je.


Nasi dihidangkan atas daun pisang.


Sayur masak lemak. Tradisi Kelantan. Sedap.


Bini aku memulakan acara makan...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016